fbpx
0

Wallby Säteri Country Resort AB

Typ

  • Herrgårdshotell

  • Restaurang

Beskrivning

Välkommen till Wallby Säteri i Skirö.

På andra sidan allén, mitt i Smålands trädgård, omgärdat av Skirös kullar och stenmurar som vittnar om böjda ryggar, ligger Wallby. Ett säteri med anor i 1300-talet, som drivs med värme, hjärta och kärlek av familjen Nyman.

Precis nedanför Wallby säteri glimmar Skirösjön. Ta ett dopp och värm dig i bastun med tillhörande brygga. Över sjön går solen upp, dimman sänker sig, lugnet är påtagligt.

Efter en dag i naturen sover ni gott i någon av gårdens röda hus med vita knutar. När ni vaknar har ni möjlighet att möta morgonsolens första strålar på egen veranda. Alla rum är personligt inredda och i flera av dem finns möjlighet att laga mat om ni så önskar. Barn upp till fyra år bor alltid gratis i vuxens säng hos oss. Och självklart är även hundar välkomna!
På vår hemsida www.wallby.se hittar ni tips på aktiviteter för både barn och vuxna.

Pris för delat dubbelrum från:1795kr

Bekvämligheter

  • Frukost ingår

  • Parkering

  • Husdjur tillåtna

  • Cykeluthyrning

  • Kanotuthyrning

Kontakt

Vallby Säteri 1, Skirö, Vetlanda, 57496,

Paketerbjudande

På Wallby erbjuder vi flera paket, såväl för de små som för de större. Hos oss kan man låna en båt, en cykel eller en god bok. Man kan dessutom passa på att, för en gångs skull, göra precis ingenting.

Weekendpaket
Hos oss på Wallby är helgen alltid nära. Oavsett dag. Här erbjuder vi nämligen “Weekendpaketet” alla veckans dagar, måndag till söndag. I våra omtyckta weekendpaket ingår en god trerätters middag, en god natts sömn och avslutningsvis en riktigt god frukost.
Sommarpris från 1395 kr/person

 

Vi erbjuder även upplevelsepaket med The Edible table – utomhusmatlagning, kräftfiske, Astrid Lindgrens tema m,fl. Du hittar dem alla på vår hemsida www.wallby.se/paket

Tips

På Wallby – Häst & vagn. Kanoter. Roddbåtar. Fiske. Vandring. Cykling. Cykeluthyrning.
I närheten Guldvaskning https://www.guldstrom.se/sv/guldvaskning . Klevagruva – klevagruva.se. Ost och fik http://www.ravenochosten.se.
Smålands Trädgård – www.smalandstradgard.se

Upptäck andra företag