Vandra med André

Typ

  Beskrivning

  Snöskoäventyr i Store Mosse Nationalpark

  Upplev en äventyrlig 2-3 timmarsvandring i Store Mosse Nationalpark där du vandrar med mig André på spång, genom skog, snöskovandrar på själva mossen och fikar tillsammans med mig i idyllisk miljö. Känslan att uppleva mossen under fötterna är magisk. Kom och njut av denna fina natur med otaliga arter av växter, insekter, fåglar mm. Vandra med André erbjuder 3 turer per vecka i 8 veckor med start 4 juli på 3 olika platser i Nationalparken. En tur går till Svartgölen där man även kan ta ett dopp i gölen
  för att svalka sig. En tur går Blådöpet runt som har lite tuffare miljö i snöskodelen men omväxlande natur. En tur går Lilla Lövö runt där man bla kan njuta av den vida högmossen från den långa, smala spången. Välkomna! Läs mer under guidade turer på vår hemsida storemossevandrarhem.se.

  Kontakt

  Erlandsvägen 7, 335 74 Hillerstorp

  Tips

  Boka gärna en övernattning i en av våra 2 vandrarhem i Store Mosse Nationalpark. Upplev en natt utan ström, pumpa upp vatten från brunn, elda med ved och använda utedass. Läs mer på www.storemossevandrarhem.se!

  Upptäck andra företag