Smålandsstugor Bolmen

Typ

  • Stugby

Beskrivning

Sjönära boende i pittoresk bebyggelse

Tre genuina Smålandshus varav två belägna i byn Bolmen med hamn, barnvänlig badplats, pittoresk bebyggelse och det är ca 500m till sjön Bolmen.
Det tredje huset ligger i Angelstad ca 100m från sjön Kösens norra strand nära båtplats och barnvänlig badplats. Husen är varsamt renoverat med moderna faciliteter och har behållit sin ursprungliga atmosfär. Det finns något för alla att välja på såsom bastu, båt, fiske, bordtennis, lekstuga, cyklar, Wi-Fi. Ett sommarparadis med lugnet och tystnaden men också med stora möjligheter för den aktive besökaren.
Ett perfekt utgångsläge för utflykter av alla de slag.
Stugorna städas noggrant efter varje vistelse och avslutas med att torka av handtag och metallytor med desinfektionsmedel.

Bekvämligheter

  • Gratis wi-fi

  • Luftkonditionering

Kontakt

Fridhemsvägen 4, Ljungby, 34194,

Tips

Trakten runt Bolmen med sina otaliga småsjöar är Sveriges sydligaste vildmark och består av åkrar, ängar, myrmark, blandskog.Här kan du till fots, på cykel eller med bil utforska djur- och fågelliv. I skogarna runt Bolmen kan man på sensommaren plocka svamp och bär. Rådjuren kommer ofta på besök i husets trädgård och vid äppelskörd kommer gärna älgen och smakar.
Närmsta stad är Ljungby(20 km) . Där finns både det stora köpcentrat och det småskaliga affärslivet och ett utbud av konst och kultur för stora och små. Golf-entusiasten hittar sin bana i Lagan(30km).

Upptäck andra företag