fbpx
0

Smålands Kafferosteri AB

Typ

  • Shopping

  • Kulturaktivitet

Beskrivning

Nyrostat kaffe i smakrika blandningar

På Olofsgatan 7 i Åseda rostar vi kaffe från Världens alla hörn.
Vi har smakat oss fram till några speciellt lyckade kombinationer som vi säljer till kaffeälskare i framför allt Småland. I vår butik så kan du smaka på våra olika sorter och se hur det går till att rosta kaffe, vi har öppet Torsdagar kl 12-18.

Vi rostar även kaffe på beställning och kan ta fram en exklusiv produkt vid behov. Vi håller gärna kaffeprovningar för företag eller grupper. Våra kunder är restauranger, caféer och företag. Gratis leverans i närområdet.

Kontakt

Olofsgatan 7, Åseda, 36430,

Tips

Åseda Hi-Fi: Mitt på det Småländska höglandet, i lilla Åseda finner ni en butik fylld med vintage stereo-apparater från den gyllene HiFi-eran. Apparaterna är rengjorda, servade och testkörda under längre tid. Alla apparater som är till salu kommer från en privat samling och jag har god kunskap i att matcha olika enheter om sådan hjälp behövs. Det är möjligt att provlyssna alla apparater vid intresse.

Jag renoverar även din kära skivspelare om du har en sådan som du önskar få i skick. Tänk dock på att detta är en hobbyverksamhet som sker på fritid med allt vad det innebär.
http://xn--sedahifi-8za.se/
hifi@kulturellt.org

Upptäck andra företag