Sällegården – Bo och upplev Småland på riktigt

Typ

  • Konferens

  • Stugby

  • B&B och värdshus

Beskrivning

Lantliga stugor med djur, natur, båt

Känslan av friheten på landet, att öppna dörren på morgonen och kunna gå rakt ut i naturen. På Sällegården kan du avnjuta din frukost med utsikt över Småländska ängar. Varje stuga har sin unika prägel eftersom de har funnits på gården sedan lång tid tillbaka. Stugorna är lantligt inredda men har modern standard. På Sällegården har du möjlighet att njuta av årstidernas växlingar, de blomstrande körsbärsträden, de grönskande hagarna, den färgsprakande hösten och den avskalade vackra vinternaturen. På Sällegården kan barnen klappa kaniner och titta på hönorna. Vid gårdsdammen ligger den vedeldade bastun som är speciellt inbjudande regniga dagar. När ni bor på Sällegården har ni även tillgång till båt och fiske i natursköna sjön Vrången, 5 km från gården. Upplev Astrid Lindgrens Småland på riktigt helt enkelt.

Covid-19: Här bor du med din familj eller ditt sällskap i en egen stuga med egen ingång. Vi är nu extra noggranna med städningen och handsprit i varje hus.

Pris för delat dubbelrum från:950 SEK, hyr hela stugan med 5-6 bäddar

Bekvämligheter

  • Gratis wi-fi

  • Parkering

Kontakt

Sällehägnad, Holsbybrunn, 574 54,

Paketerbjudande

Kommer inom kort.

Tips

Runt Sällegården finns flera härliga badsjöar att besöka, vandringsleder och naturreservat. Exempel på detta är Drags udde, Marsprången och Skurugata. Det finns också några mysiga caféer och butiker i området- Levanders lanthandel, Gamla mejeriet i Karlstorp, Räven och osten, ostbutik och café. På Emventure kan ni hyra kanoter och cyklar för roliga familjeäventyr. Ett måste när ni bor på Sällegården är att besöka närliggande Kleva Gruva, ett spännande och historiskt besök. Många av våra gäster besöker förstås också Astrid Lindgrens Värld, Filmbyn, Katthult och Bullerbyn. Detta är givna besöksmål för familjen.

Upptäck andra företag