Safe Adventure Småland

Typ

  • Friluftsaktivitet

  • Idrottsaktivitet

Beskrivning

Simma i skymningen eller i månens sken.

När sommarsolen har sänkt sig i väster och himmeln färgas djupblå samtidigt som månen dyker upp och speglar sig i vidösterns vatten. I detta osannolikt vackra så kliver vi, upplysta av våra simbojar, ner i vattnet och låter oss omslutas av elementet vatten och simmar stilla ut på en hissnade simtur i naturens magi. Vi bildar ett pärlband av ”flytande ” ljus på vattnet likt thailandslyktor på himmelen. När vi sedan vänder åter så värmer vi oss vid grillen och bjuder dig på korv för alla smaker även veganer.

SÄKERHET
Vi följer folkhälsoinstitutet rekommendationer i Coronatider.
OBS! Anmälan via sms krävs, max 18 deltagare för att säkra avstånd 2m. Vi utgår från att du är vattenvan och du är simkunnig och kan simma minst 500m på öppet vatten. Vi delar in simmare i par, du simmar aldrig ensam. Varje simmare får en ”Safe Swimmer” släpboj att fäst vid midjan. Varje boj har en ficklampa i sig och lyser upp. Bojen fungerar även som lykta för ev. båtar samt flytboj om du behöver vila. Vattentemperaturen är ca 20-23 grader, vi rekommenderar att du har en våtdräkt, du som har ta med din egen. Vid dåligt väder kan evenemanget ställas in med kort varsel.

PLATS
Osuddens udde vid utloppen från Lagan, sidan närmast Åminne (Väst)

ANMÄLAN
Detta event kostar 250:- per person
Du anmäler dig via sms till 076-3226591, uppge ditt namn och om du har några matpreferenser, läs (Korv). Du får sedan en betalningslänk till Swish och din plats bekräftas när du betalat.

NÄR
Fullmåne i juni, juli, aug, sep. Start kl 22.30, slut vid ca kl. 00.30.

Kontakt

Tånnögatan 21 b, Värnamo, 33132,

Paketerbjudande

Vill du upptäcka sjöarna i Småland och träna öppet vatten simning så erbjuder Safe Adventure ”Simguide” som du bokar halv dag eller heldag.
Vi hämtar upp dig på hotellet och är med hela dagen. Mat & dryck planeras efter övernskommelse

Upptäck andra företag