Grafitgrå

Typ

  • Restaurang

  • Café och konditori

  • Gårdscafé/lantcafé

Beskrivning

Vi är en upplevelseplats i Äppledalen

Grafitgrå är en upplevelseplats i Kaxholmen, någon mil norr om Jönköping. Vi har en inredningsbutik, ett café och en modebutik i samma byggnad. Vår vision är att vara en upplevelse för både insida och utsida. Vi är ett besök för hela familjen. Precis intill oss finns en sjö med brygga och sandstrand. Här finns även en mindre lekpark, perfekt för varma sommardagar.

I vårt café har vi glass, alltid hembakat fika och våra populära flatbreds som självklart går att ta som take-away. Har du hund är den varmt välkommen på vår stora uteservering.

Under vårt namn, Grafitgrå, designar vi inredning och möbler som är både tidlösa och unika då hela konceptet flätas samman av de grå nyanserna.

För livsnjutaren som uppskattar vackra omgivningar och för den inrednings- och trädgårdsintresserade samt modeintresserad lovar vi att vi är ett självklart destinationsmål.

För oss är det viktigt att alla ska känna sig trygga här. Vi har alltid noggranna städrutiner och en stor uteservering.
Varmt välkomna till oss!

Kontakt

Vistakullevägen 1, Huskvarna, 56146,

Tips

Grafitgrå är en del av Äppledalen, ett Smålands Toscana. Vi har vidunderlig Vätterutsikt med vackra odlingar och hänförande omgivningar. Upplev det som vi har förmånen att leva i varje dag!

Precis utanför Grafitgrå vid Landsjön finns det möjlighet att hyra cyklar och kajaker, eller lite längre bort, åka på äpplesafari mellan äppleträdsraderna.

Start


http://vistakullefruktodling.se/

Hem

Start


Kärnfrisk. Uthyrning av bland annat cyklar och kajaker vid Hunnerydsbadet. (har ingen hemsida än)

Upptäck andra företag