Forssa kvarnagård kvarn och gårdsbageri

Typ

  • Gårdscafé/lantcafé

Beskrivning

Njutbart och äkta i vacker kvarnmiljö!

Hos oss på Forssa kvarnagård njuter du av bakverk, croissanter, långjästa bullar, surdegsbröd, vedugnsbakad pizza och mycket mer i den vackra kvarnmiljön. Allt bakas och tillagas i vårt eget bageri och café på äkta ekologiska råvaror. Vi har specialiserat oss på att baka enbart på kulturspannmål eftersom det helt enkelt är så gott och nyttigt.

Sommaren 2021 invigde vi vårt nya bageri och café. Forssa kvarnagård har för det fått byggpris, innovationspris och utmärkelsen Sustanible gastronomy.

Du väljer själv om du vill fika och äta lunch inne i vårt ombonade café, utomhus vid vattenspegeln eller inne i den kulturhistoriska kvarnen.

I kvarnen maler vi vårt fullkornsmjöl på det gamla stenparet som drivs av vattenkraft.

Välkomna hem till oss!
Hälsar Claes och Therese med personal

Kontakt

Forsa Kvarnagård, 57691 Sävsjö

Paketerbjudande

Vi erbjuder pizzagrupper. Då gör varje person sin egen pizza som vi gräddar i vedugn. Detta erbjudande finns höst, vinter och vår ej sommar.

Tips

Norregårdens hyvleri och inredning (bygghandel och inredning), Norrhagens Lilla gröna (blommor och inredning), Femtinge teater, Mattarps bokskog, Emåns ekomuseum i Bodafors, vandra på Höglandsleden, Boda Borg i Sävsjö, Sävsjö badhus, små trevliga butiker i Sävsjö.

Upptäck andra företag