Eksjö Stadshotell

Typ

  • Konferens

  • Hotell

  • Restaurang

  • Provning

  • Pub och bar

Beskrivning

Historiskt boende i vacker natur

Vill du komma iväg från vardagen och bara koppla av? Vi på Eksjö Stadshotell har allt du behöver. Fina rum och en stilfullt inredd restaurang.

Vårt anrika hotell i Eksjö har sin grund i Rådhuset som upprättades 1862, vilket gör att du kan få njuta av ett modernt hotell som har en gedigen känsla från det förflutna. Här hittar du allt behöver för en lugn weekend eller en intensiv konferens.

I vår restaurang med två uteserveringar kan du njuta av kulinariska läckerheter. Vill du ha något alldeles extra, anordnar vi gärna en vinprovning eller en femrättersupé från vårt välrenommerade kök.

Restaurang Hos Jonas är vårt senaste tillskott. En mysig intim restaurang i gamla stan. Vår meny följer olika koncept som vi anpassar efter tema och säsong.

Pris för delat dubbelrum från:745:-/person

Bekvämligheter

  • Gratis wi-fi

  • Husdjur tillåtna

  • Frukost ingår

Konferens

Kom till oss på Eksjö Stadshotell så ser vi till att ni får den lugna konferens i
Småland som ni önskar. Med ett hotell som daterar tillbaka till 1862 får ni möjlighet att hålla er konferens i en anrik miljö under kristallkronor med en känsla av det förflutna. Mitt i den unika trästadens hjärta. I våra konferenslokaler har vi all den tekniska utrustning ni kan tänkas behöva. Varför inte ta med konferensfikat ut och upplev det småländska höglandet.

Vi erbjuder många olika alternativ på utomhusaktiviteter. När dagen är slut väntar en säsongs
anpassad meny specifikt framtagen för er i vår restaurang.

Med alla de större städerna i Sverige på bekvämt avstånd kan ni enkelt ta er hit med både bil och tåg.

Kontakt

Stora torget, Eksjo, 575 31,

Tips

Strosa runt i Eksjö och upplev gamla stan och fika på ett av våra mysiga caféer.

Vandra eller cyklar och upplev den Småländska naturen på bästa sätt. Besök webbplatsen: Visit Eksjö där Ni finner leder som passar alla.https://www.visiteksjo.se/ovrigt/soktraffsida.4.38f472c715f91ed60bf43c2.html?query=vandra&submitButton=

Upptäck andra företag