Best Western Hotel Värnamo

Typ

  • Hotell

  • Konferens

Beskrivning

En oas i city

Best Western Hotel Värnamo är ett mysigt hotell i centrala Värnamo, vackert beläget vid ån Lagan, nära shopping, kultur, nöjesparken High Chaparall, Store Mosse och Värnamos konserthus och kongresshus Gummifabriken. Best Western Hotel Värnamo är ett utmärkt val om du letar efter ett centralt hotell i Värnamo. Hotellet har 39 ljusa och rymliga rum, varav 2 är lägenheter. Vi serverar en stor frukostbuffé, som vi stolt kallar Best Breakfast by Best Western. På sommaren kan du avnjuta din frukost på vår mysiga uteservering. I lobbyn finns en bar med ett stort urval av uppfriskande drycker. Med oss kommer ditt boende i Värnamo vara lite extra trevligt. Hotellet har gratis trådlöst internet och en närhet till det mesta. Ett perfekt val för såväl barnfamiljer som för par.

Pris för delat dubbelrum från:1395

Bekvämligheter

  • Frukost ingår

  • Gratis wi-fi

  • Parkering

  • Husdjur tillåtna

Konferens

En konferens eller ett möte kan ha många olika ansikten, och oavsett vilken form du väljer, ger vi dig förutsättningarna till ett lyckat möte. Vi har ett härligt konferensrum att erbjuda, och grupprum går att ordna efter önskemål. Rummet är anpassat både till det lilla sällskapet och även till det större, för ca 120 personer. Möbleringen utformas efter antal deltagare och konferensens innehåll. Konferenssalen är utrustad med projektor. I priset ingår fri internetuppkoppling via trådlöst nätverk, isvatten, frukt och godis, samt anteckningsmaterial. Vi erbjuder alltifrån hel- eller halvdagsarrangemang, allt efter önskemål.

Kontakt

Storgatan 28, 331 30 Värnamo

Tips

Med en uppsjö av aktiviteter runt knuten är en vistelse på vårt mysiga citynära hotell en perfekt upplevelse för såväl stor som liten. Ta en tur till nöjesparken i vilda västern-stil High Chaparall, besök Bruno Mathsson Center som var en av Sveriges mest kända möbelformgivare och en av de främsta vad gäller svensk möbelformgivning under 1900-talet. Mitt i Värnamo centrum hittar du Apladalen, en natur- och hembygdspark på 22 hektar.

Upptäck andra företag