Asa Vandrarhem

Typ

  • Vandrarhem och pensionat

Beskrivning

Upplev Asas vackra natur, vandra o trivs

På Asa Vandrarhem bor du bra nära skog och sjö. Vandringslederna Höglandsleden och Sigfridsleden möts här och det finns flera kortare slingor att gå. Det är en kort promenad till Asa badplats där du hittar en liten sandstrand och fin badbrygga.
Asa Vandrarhem erbjuder sina gäster ett välutrustat självhushållningskök och möjlighet att låna grill om inte eldningsförbud råder. Här finns gott om sittplatser inom- och utomhus. Vi har rum med allt från en till nio bäddar. Vid sjön nedanför huset finns en vedeldad bastu du kan boka. Du kan välja att ta med egna lakan och handdukar och städa själv eller så låter du oss hjälpa dej med det. Vi tipsar gärna om fina vandringsvägar och utflyktsmål i närområdet.
Denna sommar värnar vi extra om städning och bra rutiner i kök och gemensamma utrymmen.

Pris för delat dubbelrum från:550

Bekvämligheter

  • Gratis wi-fi

  • Parkering

  • Husdjur tillåtna

Kontakt

Asa Vandrarhem, Lammhult, 363 94,

Tips

Vandringsleden Höglandsleden och Sigfridsleden finns utanför vandrarhemmet. Singoallas grotta, Lammhults möbelrike, Hörnebo skiffergruva, Kråketorps och Asa naturreservat finns på nära håll. Asasjön erbjuder fina badmöjligheter. Området har en rik och varierad natur och många minnen från en spännande historia med Odens stallar, blothögen, varggrop, torpargrunder och många minnen från forna tider.

Upptäck andra företag