Agrigera

Typ

  • Natur och park

  • Friluftsaktivitet

Beskrivning

Projektledning, måltidsupplevelser och utomhusevent

Agrigera erbjuder guidade vandringar och måltidsupplevelser i natur- och kulturlandskap. Företaget drivs av Ragni Andersson, konsult och projektledare i besöksnäringen och de gröna näringarna. Ragni bor i Jönköping men jobbar också med uppdrag i andra delar av landet.

Hike on Huskvarnabergen:
En personlig vandring där samtalet kretsar kring planetens gränser, vad vi äter – nu och i framtiden – och var maten kommer från. Det blir också glimtar från historien, till exempel varför landskapet ser ut som det gör, och betydelsen av ett kulturlandskap där det finns plats för såväl råvaruproduktion som biologisk mångfald, friluftsliv och friskvård. Huskvarnabergen ligger i Biosfärområde Östra Vätterbranterna, och vad detta innebär får ni också höra längs vägen.

One Planet Picnic:

One Planet Picnic är en lyxig utomhusmåltid som kombineras med en guidad vandring i vackra natur- och kulturlandskap. Menyn bygger helt och hållet på råvaror från svenska bönder och lokala mathantverkare, allt noga utvalt utifrån ett helhetstänk kring goda smaker, hälsa och hållbarhet. En måltid inom planetens gränser, helt enkelt.
Maten serverar vi på vackra porslinstallrikar och du äter med riktiga bestick. Inget engångsmaterial, och därmed inget avfall. I glasen häller vi spännande drycker från traktens frukt- och bärodlare. Det blir naturligtvis kaffe – eller en kopp te – efter maten, och en kaka eller något annat sött.

Besök agrigera.com för att läsa om alla upplevelser Agrigera erbjuder.

Upptäck andra företag