Omaka poddare utmanar naturen

Elisabeth ”Skatan” Anderberg ska under sommaren utsätta sin podcastkollega Anne Marchal för äventyr ute i naturen. Båda har en gedigen bakgrund inom media, båda driver företag inom detta område och båda är vana radiopratare.

Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal är det omaka paret i podcasten Skatan och Marchal. Anne trivs bäst uppklädd i stadsmiljö på ett mingelparty, medan Elisabeth gärna ger sig ut på vandringar och andra äventyr i naturen. I sommar ska hon ta med sig Anne ut på dessa äventyr som finns i södra Småland.

Anne är rädd för höjder, badar sällan utomhus i något annat än i en pool och ska hon ge sig ut i skogen vill hon att det ska vara i en organiserad skog. Elisabeth som är en van naturäventyrare tycker att Anne går miste om väldigt mycket och tänker därför visa henne ett axplock av det som finns att göra i Småland.
Anne ska bland annat få övervinna sin höjdrädsla i Europas längsta ziplinebana när hon swishar fram över grantopparna. Hon ska få uppleva vattenäventyr och njutningen av att sova ute under bar himmel med endast djurens läte som ljud.
Det blir en spännande serie där vi får se om Elisabeth lyckas att få Anne till att bli en naturäventyrare.