fbpx

Tillsammans för ett starkare Småland

Corona-krisen har slagit hårt mot besöksnäringen i alla delar av Sverige. Det gäller förstås även Småland.
Men nu har läget ljusnat och under sommaren 2021 tog Småland emot besökare på ett tryggt och säkert sätt.
För att fortsätta lyfta vårt landskap tar nu nästa kampanj vid. Destination Småland Kronoberg är avsändaren för ”Hemma i Småland” där en småländsk artist delar med sig av sina mest betydelsefulla platser i Småland.

Fyll i formuläret – få kostnadsfri synlighet

Kampanjen ”Hemma i Småland” kommer att synas under Visit Smålands flagg genom rörligt material, texter och bilder i sociala medier och digital annonsering.
Navet är vår kampanjsajt, där vi kommer lista ett stort antal företag, upplevelser och aktiviteter som har med besöksnäringen att göra.
Kampanjsajten påminner om välkända bokningssidor till känsla och utseende, men själva bokningen länkas till din hemsida eller annan relevant plats. Dina svar kommer att utgöra grunden för hur ditt företag presenteras på kampanjsajten och göra det enklare för turister att ta beslut. Visit Småland förbehåller sig rätten att ta bort företag och verksamheter som inte passar in i branscherna besöksnäring och turism.

Det tar bara några minuter att svara

Svara så tydligt du kan. Du kan självklart kombinera olika alternativ med varandra. Om du har flera olika verksamheter inom t ex aktiviteter och boende, så fyller du i aktuella fält.
Frågor som du inte kan besvara kan du hoppa över. Nu kör vi. Tillsammans för Småland!