fbpx

Tillsammans för ett starkare Småland

Corona-krisen har slagit hårt mot besöksnäringen i alla delar av Sverige. Det gäller förstås även Småland.
Men nu börjar läget ljusna och under sommaren 2021 står Småland redo att ta emot besökare, givetvis på ett tryggt och säkert sätt. Vi står enade i Småland med ett starkt varumärke som grund, men nu måste vi hjälpas åt likt aldrig förr för att få Småland att sticka ut i mängden. Tillsammans ska vi rikta svenskarnas blickar och längtan till Småland, ett av Sveriges mest kända landskap. Nu behöver alla dra åt samma håll!

Fyll i formuläret – få kostnadsfri synlighet

Kampanjen ”Småland blir det” kommer att synas under Visit Smålands flagg i fyra filmer i sociala medier och digital annonsering. Navet är vår kampanjsajt, där vi kommer lista ett stort antal företag, upplevelser och aktiviteter som har med besöksnäringen att göra. För att locka ännu fler besökare till Småland tar vi också hjälp av inspiratörer, som inom sina specialområden ska inspirera till att besöka Småland – precis som i förra sommarens kampanj ”Emigrera till Småland”.
Kampanjsajten kommer att påminna om välkända bokningssidor till känsla och utseende, men själva bokningen länkas till din hemsida eller annan relevant plats. Dina svar kommer att utgöra grunden för hur ditt företag presenteras på kampanjsajten och göra det enklare för turister att ta beslut. Visit Småland förbehåller sig rätten att ta bort företag och verksamheter som inte passar in i branscherna besöksnäring och turism.

Det tar bara några minuter att svara

Svara så tydligt du kan. Du kan självklart kombinera olika alternativ med varandra. Om du har flera olika verksamheter inom t ex aktiviteter och boende, så fyller du i aktuella fält.

Frågor som du inte kan besvara kan du hoppa över. Nu kör vi. Tillsammans för Småland!