fbpx

Tillsammans för ett starkare Småland

Corona-krisen slår hårt mot besöksnäringen i alla delar Sverige. Det gäller förstås även Småland. Ingen räknar med en stor andel internationella turister den här sommaren, vilket gör att hoppet står till semestrande svenskar. Varje turistregion i Sverige vill förstås ha sin del av kakan. Det betyder att det blir huggsexa om turisterna i år. Vi står enade i Småland med ett starkt varumärke som grund, men nu måste vi hjälpas åt likt aldrig förr för att få Småland att sticka ut i mängden. Tillsammans ska vi rikta svenskarnas blickar och längtan till Småland, ett av Sveriges mest kända landskap. Nu behöver alla dra åt samma håll!

Fyll i formuläret – få kostnadsfri synlighet

Under andra veckan i juni kommer länsturistorganisationerna i Jönköping och Kronoberg att dra igång en kampanj som lyfter de goda sidorna av Småland på ett unikt sätt. Kampanjen kommer att synas under Visit Smålands flagg i allt från filmer i sociala medier till digital annonsering. Navet är en kampanjsajt, där vi kommer lista ett stort antal företag, upplevelser och aktiviteter som har med besöksnäringen att göra. Kampanjsajten kommer att påminna om välkända bokningssidor till känsla och utseende, men själva bokningen länkas till din hemsida eller annan relevant plats. Dina svar kommer att utgöra grunden för hur ditt företag presenteras på kampanjsajten och göra det enklare för turister att ta beslut. Visit Småland förbehåller sig rätten att ta bort företag och verksamheter som inte passar in i branscherna besöksnäring och turism.

Det tar bara några minuter att svara

Svara så tydligt du kan. Du kan självklart kombinera olika alternativ med varandra. Om du har flera olika verksamheter inom t ex aktiviteter och boende, så fyller du i aktuella fält.

Frågor som du inte kan besvara kan du hoppa över. Nu kör vi. Tillsammans för Småland!