Tillsammans lyfter vi Smålands pärlor!

För fjärde året i följd gör Visit Småland en sommarkampanj för att locka svenska turister till vårt landskap. Visit Småland är avsändaren för kampanjen som är ett samarbete mellan Destination Småland (Kronobergs län) och Småland Turism (Jönköpings län).

Kampanjen har fått namnet “Hemma i Småland” och pågår 17 maj – 15 september 2023. 

Fyll i formuläret – få kostnadsfri synlighet

Kampanjen ”Hemma i Småland” kommer att synas under Visit Smålands flagg genom rörligt material, texter och bilder i sociala medier och digital annonsering. En musikvideo med Smålandssången i en rockig variant väcker uppmärksamhet.

Navet är vår kampanjsajt, där vi kommer lista ett stort antal företag, upplevelser och aktiviteter som har med besöksnäringen att göra. 

Kampanjsajten påminner om välkända bokningssidor till känsla och utseende, men själva bokningen länkas till din hemsida eller annan relevant plats. Dina svar i formuläret kommer att utgöra grunden för hur ditt företag presenteras på kampanjsajten och där göra det enklare för turister att ta beslut. Visit Småland förbehåller sig rätten att ta bort företag och verksamheter som inte passar in i branscherna besöksnäring och turism.

Det tar bara några minuter att svara

Svara så tydligt du kan. Du kan självklart kombinera olika alternativ med varandra. Om du har flera olika verksamheter inom t ex aktiviteter och boende, så fyller du i aktuella fält.
Frågor som du inte kan besvara kan du hoppa över. Nu kör vi. Tillsammans för Småland!

“Viktigt! Sista datum för svar, att få inlogg till guide.visitsmaland.se, samt att uppdatera bilder är fredag 16 juni 2023.”